Om mig

För mig är det enkla det vackra – mitt signum är stilren design med mönster och plagg som kan bäras i årtionden. Det är för mig ett sätt att respektera naturen och vår miljö.

Helst använder jag garn i djurens eller naturens egna färger, då det får en äkta och naturlig skönhet. För mig är det viktigt att låta garnet vara i centrum och det gör jag genom att göra mönster som lyfter garnet och låter lyster och kvalitet ta plats.

Jag designar stickmönster och drivs hela tiden av nyfikenhet av att skapa nya mönster. Min största inspirationskälla är vårt traditionella kulturarv och jag försöker väva in det i mina mönster för att föra traditionerna vidare in i framtiden. Jag samarbetar med flera garnföretag samt även med en stor nordisk sticktidning, som har publicerat mina mönster kontinuerligt.

Till butiken har jag handplockat de varor jag säljer för att de ska passa i mitt sortiment av produkter med hög kvalitet. Mitt stora engagemang för miljön återspeglas även här i att jag i butiken kan erbjuda många produkter som är lokalt producerade. Även återbruk är en viktig del, att ta tillvara på det som har begagnats och slitits på och med kärlek ge det ett nytt liv.

 

Senaste nytt via Instagram Följ oss på @damsodesign