Nyhetsbrev Damsö Design

I Nyhetsbrevet

  • Nytt&Nött! Nya produkter i butiken 
  • Nya garner & mönster & materialsatser
  • Speciellt erbjudande till dig 

Helt plötsligt så förändrades vår vardag. Hela jorden gungar och vi har fått försöka anpassa oss till den nya vardagen så gott det går. Jag som är obotlig optimist försöker hitta de positiva saker som detta har fört med sig och en stor sak är att trots att vi har fått lära oss att hålla avstånd så märker man överallt hur människor försöker hitta nya sätt att ändå hålla medmänskligheten i sitt hjärta. Det värmer verkligen och gör en så lycklig. Vad som oxå är fantastiskt härligt är att vi handarbetar som aldrig förr, det kan man göra överallt och framförallt när man sitter i karantän. Så jag är extra glad över att meddela att jag har fått hem många nya garner; ekologiskt bomullsgarn, återvunnet bomullsgarn & återvunnet ullgarn. Allt detta från Marks&Kattens. Jag har även designat fina stickade korgar i det återvunna bomullsgarnet och säljer dessa materialsatser i butiken. De finns även på Marks&Kattens hemsida.

Jag har oxå fått flera helt fantastiska garn i butiken. Ett av de är ett garn från Sjöalyckans silke och består utav 100% silke. Det absolut skönaste & vackraste garnet du kan tänka dig. Och den stilige alpackaherren ni ser här ovan; hans mjuka garn finns oxå i butiken.

Detta mönster på sockorna håller jag på att färdigställa nu och det kommer oxå att finnas som materialsats i butiken snart.  

Mycket garnnyheter är denna månad men jag har fått in många andra saker, bla nya härliga handgjorda naturliga tvålar, knappar och band; både nya men oxå gamla, helt unika. Så vackra! Och som med allt som finns i butiken så finns det ett begränsat antal så missa inte att komma och titta på det som finns.

Pga de rådande omständigheterna så kommer jag att nu och ett tag framöver ha begränsade öppettider i butiken, så bara slå en signal 0707-206 205 så bestämmer vi en dag och tid som passar dig. Och skulle du inte ha möjlighet att kunna komma så kan jag leverera garner/produkter hem till dig om du bor i Växjö tätort. Gör du inte det så skickar jag gärna det på posten istället.

Och vi avslutar med ett kanonerbjudande. Under hela maj månad får du hela 25%rabatt på ett köp. Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *